veerkarton.nl
 
EnglishNederlandsDeutschEmail
ISO-9001 en BRC gecertificeerd. FSC keurmerk
 
 
   
 
 
  Wij zijn...   Produkten   Vacatures   Informatie
   
 
 

Home

 
 

Welkom op VeerKarton.nl

Veerkarton is één van de grotere Nederlandse producenten van kartonnen verpakkingen voor met name de food-sector. Naast gebaksdozen, vensterdozen, behoren ook cateringdozen tot het standaard programma. Ook voor Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en fastfood heeft Veerkarton passende verpakkingen voor u. En mocht u een andere verpakking zoeken van karton, dan helpen wij u graag daarbij.

De grondlegger van de onderneming is Willem van 't Veer, die in 1956 startte met een papiergroothandel in Assendelft. Al gauw echter nam Veerkarton de productie van verpakkingen zelf ter hand en begon men met de productie van ondere andere gebaksdozen en andere kartonnen verpakkingen. In 1968 werden de eerste drukpersen en stansmachines aangeschaft en konden gebaksdozen ook met een venster worden uitgevoerd. De gebaksdoos kreeg hierdoor een gehele nieuwe uitstraling en toepassingsvorm. Door het werken met een eigen machinepark konden wij klanten een eigen bedrukking aanbieden. Begon de gebaksdoos eerst schuchter aan de opmars in een geheel blanko uitvoering, al snel konden verpakkingen gepersonaliseerd en helemaal naar wens gemaakt worden. Ook de ontwikkeling van vensterdozen heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt. Van een doosje met venster op de bovenzijde, is het nu mogelijk de gebaksdoos voor, boven en achter van een venster te voorzien.

Veerkarton beheerst het volledige productieproces: van karton tot volledig afgewerkte verpakkingen. Moderne apparatuur staat ons daarbij terzijde. Dit resulteerde in een sterke groei. Veerkarton is een geduchte aanbieder op de Nederlandse markt en heeft inmiddels een stevige positie op de exportmarkt. Onze relaties zijn inmiddels in diverse Europese landen verspreid. Ook buiten Europa weet men onze kwalitatief hoogstaande verpakkingen sedert jaar en dag te waarderen. Hierbij willen wij u graag uit de doeken doen wat er allemaal komt kijken bij de produktie van kartonnen verpakkingsmateriaal.
 
 
 

NIEUW! Dessin 573

Wanneer veel tijd en aandacht wordt besteed aan gebak of taart wil je dat je dit op een mooie manier gepresenteerd kan worden en dat het heel aankomt op plaats van bestemming. Bij Veerkarton kun je hiervoor kiezen uit verschillende gebaks- of vensterdozen en als nieuwe keuzemogelijkheid presenteren wij nu Dessin 573.

Het nieuwe dessin (573) is een blanco gelakte doos met een decoratief gouden kader dat een chique en eigentijdse uitstraling heeft. In eerste instantie komt deze serie in plaats van Dessin 55 en 58, maar deze zal ook worden doorgevoerd als Amerikaanse feesttaart-, bonbon- en XL-doos. Hierdoor ontstaat een neutrale lijn die u de mogelijkheid biedt om verschillende producten op dezelfde manier te presenteren aan de klant. Ook leent het dessin zich uitstekend als tijdelijke aanvulling in geval van een specifieke actie of indien de eigen verpakking op is. Voor meer informatie over onder andere de beschikbare formaten, zie onderstaande link.
Naar de productpagina >>
 
 

“dessin_835

Dessin 835 Cateringdozen

 
 

Nieuwe Abraham / Sara verpakking

De 50e verjaardag is de dag die misschien wel het meest uitgebreid gevierd wordt van alle verjaardagen. Alles wordt uit de kast getrokken: een pop, slingers, ballonnen, decoratie, gedichten en spreuken… Maar wat op deze speciale dag absoluut niet mag ontbreken is natuurlijk de overheerlijke Abraham/Sara van de (banket)bakker.
 
De bestaande Abraham/Sara verpakking van Veerkarton had inmiddels ook een jubileum waardige leeftijd bereikt, dus werd het  tijd voor versie 2.0.
 
Het nieuwe Abraham/Sara dessin betreft  een moderne versie van de alom bekende Oudhollandse print. Een print die perfect past bij deze oude traditie. Door de gebruikte constructie, leent de verpakking zich ook goed voor andere jubilea of doeleinden. 
 
Het nieuwe dessin van de Abraham/Sara bestaat uit:
·         Een twee-punts geplakte bodem met insteekkleppen
·         Een deksel met dubbel zijvenster
·         Een goudkarton van 1½ mm dikte
·         Optioneel 2 U-kartonnetjes
 
De bodem van de doos kan middels de 2-U-kartonnetjes opgehoogd worden, zodat de Abraham/Sara er perfect inpast. Maar zonder deze kartonnetjes is de verpakking ook geschikt voor taarten (de hoogte van de doos is immers 10 cm).
Productinformatie >>
 
 

Uitverkoop (op=op)

Kijk naar de artikelen die niet meer tot het standaard assortiment behoren. Op onze uitverkoop-pagina vindt u meer informatie.
Naar de aanbiedingen >>
 
 
 

Wij zijn...

 
 

Produkten

 
 

Informatie

Veerkarton is één van de grotere Nederlandse producenten van kartonnen verpakkingen voor met name de food-sector. Denk bijvoorbeeld aan gebaksdozen...
Lees meer >>
 
Karton is één van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen in Europa. Het voldoet niet alleen aan een aantal eisen als bescherming, informatie en promotie, maar...
Lees meer >>
 
De klant staat centraal in het doen en laten van Veerkarton. Wij beseffen heel goed dat fabrikanten zich ook in hun verpakkingen willen onderscheiden van hun...
Lees meer >>
 
 
 
 
 
         
 
Snel naar...
Contactformulier
Routebeschrijving
Website overzicht
 
Cupcakes Dessin 607
Cupcakes Dessin 607
Cupcakes zijn tegenwoordig helemaal hot. Presenteer uw cupcakes nu in stijl met onze handige, luxueuze en op maat gemaakte verpakkingen.
Bekijk >>
 
ISO 9001 en BRC gecertificeerd
ISO-9001 en BRCFSC
Veerkarton is ISO-9001 en BRC gecertificeerd...
Lees meer >>
 
Tags
assendelft bakkerij cateringdozen chocoladeletter chocolaterie cupcakes drukkerij fastfood gebak gebakdozen gebaksdoos gebaksdozen karton kartonnage kerst ontwerpen op=op pasen stoldozen taartdozen uitverkoop veerkarton verpakkingen zaanstad
 
KWF
       
 
Copyright © Veerkarton BV Websitebeheer
Privacystatement Gebruiksvoorwaarden