veerkarton.com
EnglishNederlandsDeutschEmail
ISO9001 en BRC gecertificeerd
   
 
Home   Wij zijn...   Produkten   Vacatures  
 
   
 
 

Home > Informatie > ISO-9001:2015 en BRC certificering

 

 

ISO-9001:2015 en BRC certificering

 
Veerkarton is sinds 2003 ISO-9001:2015 gecertificeerd, waardoor afnemers en prospects de garantie hebben dat zij samenwerken met een modern functionerend bedrijf. In mei 2012 is ook het BRC certificaat verkregen.

Wat is ISO-9001:2015?

ISO-9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Zo moet bijvoorbeeld volgens deze standaard, het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet er gecommuniceerd worden naar alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.
 
 

Wat is BRC?

BRC ppm staat voor British Retail Consortium - packaging and packaging materials. De door British Retail Consortium ontwikkelde BRC ppm standaard richt zich op de eisen ten aanzien van het waarborgen van voedselveiligheid. Hierbij worden de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) principes toegepast die specifiek zijn voor onze branche.

 
 
 
 
 
 
Snel naar...
Contactformulier
Routebeschrijving
Website overzicht
 
       
 
Copyright © Veerkarton BV Websitebeheer
Privacystatement Gebruiksvoorwaarden